0528 272 674 info@sportpaleishoogeveen.nl Kanaalweg 38b

Boksen

Boksen in Hoogeveen

Hoewel veel mensen bij boksen gelijk denken aan wedstrijden tussen 2 vechters, is recreatief boksen een zeer populaire vorm van vechtsport. Recreatieve boksers trainen niet voor wedstrijden, maar boksen voor het plezier en hebben daarnaast vaak fysieke en mentale doelen die ze willen bereiken. Denk hierbij aan de ontwikkeling van kracht en conditie. Of aan het leren van zelfverdediging. Wanneer je regelmatig bokst ontwikkel je een strak en afgetraind lichaam. De trainingen zijn een combinatie van technische en conditionele oefeningen en dat je ook qua kracht en conditie optimaal fit bent. De bokstrainingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

Het mooie van de bokstraining is dat alle spieren getraind worden. Spierketens worden geactiveerd en aangestuurd. Functionele training waar je in het dagelijkse leven zeker voordeel van gaat voelen! Authentieke bokstraining met behoud van hersencellen! Er vind dus geen direct fysiek contact plaats!.Een leuke training voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Gratis proefles

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan langs voor een gratis proefles of neem contact met ons op wanneer je vragen hebt.