0528 272 674 info@sportpaleishoogeveen.nl Kanaalweg 38b

Buik, benen & billen

Buik, benen & billen training in Hoogeveen

B.B.B. Fitness pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In deze les train je ze optimaal met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het sterker en strakker maken van je lichaam! B.B.B. is daarom de perfecte fitness workout voor iedereen die wil afvallen en aan hun conditie willen werken.

Tijdens een B.B.B. les werken we aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes, matjes, weerstandsbanden, eigen lichaamsgewicht en halterstangen. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.

Naast krachtoefeningen bevat iedere B.B.B. les ook een aantal cardio oefeningen. Deze cardio oefeningen geven je lichaam een extra boost om maximaal calorieën te verbranden! De gehele les vindt plaats onder begeleiding van een professioneel groepslesinstructeur. Je bent dus altijd verzekerd van de juiste begeleiding, zodat je het maximale uit je training kan halen. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen gewicht is B.B.B. een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, B.B.B. is een groepsles voor iedereen!

Gratis proefles

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan langs voor een gratis proefles of neem contact met ons op wanneer je vragen hebt.