0528 272 674 info@sportpaleishoogeveen.nl Kanaalweg 38b

Combi Circuit

Combi Circuit in Hoogeveen

Combi Circuit is een leuke en fanatieke les waarin alle spiergroepen worden getraind. In deze groepsles zit veel afwisseling in zowel de oefeningen als de muziek. Er zit weinig rust tussen de oefeningen, omdat er telkens per spiergroep wordt afgewisseld. Toch krijgen spieren voldoende rust tussendoor, omdat er een grote variatie zit in de oefeningen. Het voordeel van deze up-tempo training is dat je vetverbranding een flinke boost krijgt. Hierdoor verbrand je een hoop calorieën en versterk je tegelijkertijd je spieren!

Zoek jij een actieve les in groepsverband waarin je zowel vetverbranding als spieropbouw stimuleert? Dan is Combi Circruit een leuke les om te volgen! Na deze les ga je met een voldaan gevoel naar huis. Het is toegankelijk voor alle leeftijden. Zowel jongere als oudere mensen kunnen meedoen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw fysiek en conditie.

Gratis proefles

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan langs voor een gratis proefles of neem contact met ons op wanneer je vragen hebt.