0528 272 674 info@sportpaleishoogeveen.nl Kanaalweg 38b

Hip Hop Dance

Hip Hop Dance (TDC) training in Hoogeveen

So You Think You Can Dance ?!

Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied. Van popping tot house, van dancehall tot hiphop. Bij ons ben je verzekerd van de ultieme dance experience! De lessen zijn op alle niveaus en voor alle leeftijden. De artiest in jou komt bij ons tot leven… We can make you dance! Kwaliteit in onze lessen staat bij ons centraal. Naar huis gaan met het gevoel dat je iets geleerd hebt en voldaan bent. Plezier en respect in onze lessen zorgt voor een plezierige sfeer in de dansschool. TDC staat bekend om zijn passie voor het ondersteunen van jonge talent om zich te ontwikkelen en ontplooien als volwaardige danser.

Tresor Dance Center is DE dansschool voor IEDEREEN! De plek voor de professionele als amateur in de urban danswereld. De dansschool van NU. TDC is klein begonnen en is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de plek voor talentontwikkeling in de dansscene. Wij bieden verschillende dansstijlen aan voor jong en oud. Voor ieder wat wils!

Hip Hop Dance wordt gegeven door Tresor Dance Center. Bezoek hun website voor meer informatie!

Gratis proefles

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan langs voor een gratis proefles of neem contact met ons op wanneer je vragen hebt.