0528 272 674 info@sportpaleishoogeveen.nl Kanaalweg 38b

Jeugd kickboksen

Jeugd kickboksen in Hoogeveen

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en lijkt het jou leuk om te starten met jeugd kickboksen in Hoogeveen? Kickboksen is een sport waarbij bokstechnieken worden gecombineerd met traptechnieken. Bij de jeugd wordt er bij Sportpaleis Hoogeveen niet naar het hoofd gestoten en getrapt. De benodigdheden zijn:

  • een korte broek;
  • een t-shirt;
  • bokshandschoenen;
  • scheenbeschermers.

De bokshandschoenen kunnen tijdens de eerste lessen worden geleend, daarna zijn ze te huur voor 1 euro per keer of te koop bij ons.

Waarom is jeugdkickboksen goed voor jou?

De kickbokstraining is gericht op het verbeteren van spierkracht, uithoudingsvermogen en het leren van een aantal basistechnieken. Beheersing en sportiviteit staan bij jeugdkickboksen voorop, de lessen worden daarom ook op een speelse maar effectieve manier gegeven. Tijdens een training zal er door diverse speelvormen de verschillende stoot en trap technieken op een speelse manier worden aangeleerd. Het vechtspel wordt gebruikt als instrument voor persoonlijke ontwikkeling.

Leeftijd, kosten & gratis proefles

Je kunt meedoen aan het jeugd kickboksen tussen de 6 en 14 jaar. Na je 14e ga je over naar de volwassen groep.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan langs voor een gratis proefles of neem contact met ons op wanneer je vragen hebt.