0528 272 674 info@sportpaleishoogeveen.nl Kanaalweg 38b

Yoga

Yoga in Hoogeveen

Yoga wordt helaas vaak als zweverig bestempeld, maar dit zit zo ver van de waarheid af. Het woord Yoga betekent lettering ‘verbinding’. Dit slaat op het verenigen van lichaam en geest door middel van de ademhaling. Door op deze manier yoga te beoefenen, ben je in feite je eigen sportmasseur op de oefeningsmat en word je bewuster van jouw lijf. Iedere Fysio zal dan ook beamen om Yoga te gaan doen.

De Yoga houdingen dagen je op fysiek gebied uit. Je wordt meer bewust van je jezelf en hoe je lichaam werkt. De houdingen zijn bedoelt om zowel je lichaam als geest te trainen en geven je meer kracht, maken je flexibel en bevorderen je balans. Yoga is dan ook zeer toegankelijk voor zowel jongere als oudere mensen.

Je voelt meer energie door je lichaam stromen en je lichaam zal beter gaan functioneren. Dit geeft vele voordelen: meer energie, meer lenigheid, fysiek sterker, vermindering van stress, beter slapen, leren waar je grens ligt, mentaal krachtiger en stabieler worden, en het belangrijkste: een betere balans in jouw hoofd, hart en lijf.

We bieden 4 soorten yoga aan:

  • Yoga
  • Hatha Yoga
  • Yin Yoga
  • Kinder Yoga

Gratis proefles

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan langs voor een gratis proefles of neem contact met ons op wanneer je vragen hebt.