0528 272 674 info@sportpaleishoogeveen.nl Kanaalweg 38b

Zumba

Zumba in Hoogeveen

Zumba betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben". Het is vooral leuk! Naar de les gaan samen met mijn vrienden en collega's voelt elke keer opnieuw aan als een leuk feestje bouwen. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, wordt een verslaving! Het is makkelijk! De danspasjes zijn zo makkelijk dat u onmiddellijk kunt meedoen.

Zowel vrouwen als mannen, maar ook kinderen kunnen deelnemen. Het is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en hiphop komen aan bod! Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan. Na een aantal lessen heb je al de indruk dat het volgen van een les een invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt: het is en blijft een work-out.

Eén van de grote troeven is dat je je hele lichaam aan het werk zet; je benen blijven constant in beweging door de basispasjes. Je armen komen erbij naarmate je je de oefeningen eigen maakt, dit brengt met zich mee dat ook je middel in beweging blijft. Met Zumba is het ook conditie opbouwen en afslanken! Vetverbranding en spieren kweken vormen voor veel mensen de basis tot gewichtsverlies en de vorming van een mooier figuur

Gratis proefles

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan langs voor een gratis proefles of neem contact met ons op wanneer je vragen hebt.